Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Anderstorp Race Festival

31 May @ 00:00 - 2 June @ 23:59

Helgen den 31 maj till 2 juni besöker Sveriges racingelit Scandinavian Raceway! Helgen kommer att bjuda på mänger av fartfylld racing då vi gästas av TCR Scandinavia, Porsche Carrera Cup, Ginetta GT5 Challenge, V8 Thunder Cars, GT4 Scandinavia, Legends Cup och Formula Nordic.

Vi bjuder på spännande racing, färgstarka upplevelser och en fartfylld helg på Sveriges mest legendariska racingbana – den enda banan i Norden med Formel 1-historik! På finaldagen, söndagen den 2 juni, pågår Sportbilsfestival med bilutställning, shower och prisutdelningar! När racingen tar lunchpaus gästas banan av helt andra fartfyllda motorer, såsom drifting på elitnivå och klassiska F1-bilar! Under dagen koras Bästa bilklubb och Festivalens finaste bil!

Sportbilsägare

Vi kommer även att ta in fina entusiastbilar på utställningsområdet. Är du stolt ägare så tveka inte att ta med dig Din bil och ställ ut den under dagen!

Kanske blir just Din bil festivalens finaste bil?

Bilklubbar

Vi välkomnar alla bilklubbar att förgylla dagen med sina pärlor och tävla om festivalens bästa bilklubb! Som anmäld bilklubb får Ni utställningsplatser tilldelat på området.

Anmälan sker till info@driveracademy.se

Details

Start:
31 May @ 00:00
End:
2 June @ 23:59
Event Category:

Organiser

Anderstorp
Phone:
+46 (0)371-56 41 00
Email:
info@srwanderstorp.se
Website:
https://www.srwanderstorp.se/sv/

Venue

Scandinavian Raceway
Anderstorp, 33433 Sverige + Google Map